IT-Invent

IT-Invent |

Kwaliteit door ervaring

Met een volledige IT-dienstverlening voor zelfstandigen helpen we u mee schakelen naar een digitale toekomst met een professionele samenwerking.

Keeping IT Simple.

Ontek onze social media

Keep IT simple

Onze doorgewinterde IT beheerder denkt samen met u naar een doeltreffende en efficiënte oplossing waar veiligheid en werkvriendelijkheid centraal staan.

Snelle service

Dankzij onze hands-on ervaring in IT zorgen we voor een snelle en professionele service bij het behandelen van al uw vragen en noden.

Futureproof

Met oog op de snelgroeiende IT markt, brengen we oplossingen die de toekomst het hoofd kunnen bieden. Zo bent u zeker van een stabiele omgeving.

Windows 11 De nieuwe telg van microsoft

Windows 11 De nieuwste telg van Microsoft Daar is hij dan, Windows 11 Velen -inclusief wij- waren verbaasd toen Microsoft had beslist om de laatste nieuwe updates waaronder de Sun Valley update uit te stellen.

Lees verder >>

Zeer tevreden over de snelle service tot in Diksmuide en het bekomen van een AORUS GeForce RTX™ 3090 XTREME 24G terwijl ze overal uitverkocht was!

Kristof L.

Professionele Streamer

Bedankt voor de fijne samenwerking.Je wist precies de flarden aan ideeën die ik had tot een mooi plaatje te creëren. Of je kan in mijn hoofd kijken of je luisterde aandachtig naar onze wensen!

Elien v.

Zaakvoerdster